Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Красота": Илиана Раева се прехласна по… Ален Делон (СНИМКА)

Ален Делон е признат от целия свят за един от най-привлекателните представители на мъжкия пол. Името му дори се използва като нарицателно за „красота“ в някои неформални разговори. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не е на по-различно мнение.
Половинката на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков сподели любопитна снимка в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Тя е от младите времена на вече 87-годишния французин.
На нея Ален Делон е с друга популярна актриса от миналото – красивата италианка от сицилиански произход, родена в Тунис – Клаудия Кардинале. Двамата плават в морето видимо щастливи, а зад тях също се открива приказна гледка.
Това отбеляза и самата Илиана Раева, която написа: „Добро утро с тази красота. Клаудия Кардинале и Ален Делон“. Съпругата на Наско Сираков е изключително активна в социалната мрежа Facebook в последните месеци и често радва последователите си с подобни кадри. Можете да му се насладите чрез снимката по-долу в материала.

Неотдавна, отново във Facebook, Илиана Раева избухна заради „нагла гавра на „Георги Аспарухов“.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg