Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Красимир Балъков: Войната в БФС е нещо грозно… Барселона, Интер и Байерн Мюнхен ме искаха

Легендарният български футболист и бивш наставник на националния отбор по футбол на България – Красимир Балъков, даде интервю за “NOVA”, в което говори за състоянието на родния футбол, а в същото време направи и любопитни разкрития за кариерата си.
Той заяви кои са големите проблеми в българския футбол и какво трябва да се направи, за да се отстранят те.
“Най-важното е държавата и БФС да инвестират. Да се направи концепцията за развитие. Футболът ни е в криза от години. Националите хвърлиха светлинка в тунела с няколко победи. Унгария има политик, който обича футбола. Инвестираха във футбола много пари. Направиха инфраструктура и вече имат футбол, а нямаха такъв 40-50 години. Реално, държавата трябва да даде 15-30 милиона. Но всяка година. Другото – от клубовете. Войната в БФС е грозно нещо. Не го разбирам, не се и меся. Не го коментирам. Проблемът не е кой ще е президент, а е много по-голям. Той е кой ще финансира футбола”, каза Балъков.
Легендарният футболист разкри, че към него е имало интерес от редица европейски грандове
“Длъжен съм да благодаря на бившата си съпруга Татяна, която е била опора. И до днес сме в добри отношения. Нямах късмет просто да попадна на правилното място, в правилното време. Барселона ме искаше, също Интер и Байерн Мюнхен. Тези неща обаче не зависеха от мен изцяло. По онова време повече от 10 милиона не се вадеха, а сега се дават по 100 и стават нещата. Каквото и да напише историята…всъщност ще напише истината. Няма как да я подмени”, добави Бала.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Балъков вярва, че България има шанс за Евро 2024.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg