"Кралят" на прогнозите на Световно първенство 2022 и "майсторът", който загуби всичко (ВИДЕО)

След 29 дни на оспорвана битка футболният свят си има нов световен шампион и това е Аржентина. Битка обаче не се водеше само на терена, но и извън него. И най-вече в студиото на Sportlive.bg и предаването „Точно попадение“, в което до последно течеше ожесточена надпревара в играта с прогнози.
Екипът на предаването, съставен от главния редактор на медията Иво Вецев, неговия заместник Стефан Йорданов и редакторите Виктория Георгиева и Кристиян Иванов (Стажанта), неотлъчно се придържаше към мотото „помага ти в мачовете“, анализирайки всички срещи от турнира. Освен анализи обаче специалистите изготвяха и множество прогнози: някои успешни, други – не чак толкова. ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО СЕГА, или продължете да четете, за да разберете кой е истинският майстор в прогнозирането на спортни събития: 

Обратът в прогнозите преди финала на Мондиал 2022
След като пропусна първите няколко дни от играта, Иво се включи в надпреварата ударно и бързо-бързо се изкачи до първата позиция. Главният редактор на Sportlive.bg държеше здраво юздите до полуфиналите, когато претърпя тотален крах – и допусна обрат и излизането на Стефан на върха.
Прогнозата, която уцели Аржентина – Франция „в десетката“ 
В последните два мача от Мондиала – битката за бронзовите медали и битката за титлата, Иво отново показа класата си и се върна на върха, изпреварвайки Стефан. Иво впечатли с познат точен резултат на големия финал между Франция и Аржентина – 2:2, с което засенчи познатия точен резултат от Стефан на двубоя Испания – Мароко (0:0).
След двамата фаворити дойдоха и прогнозите на Вики, които ѝ отредиха трето място в генералното класиране. В първите дни Виктория успя да поведе временно в подреждането, но след това „дръпна ръчната“ и бе по-умерена в размера на своите залози, което така и не ѝ позволи да догони лидера.

Това ли са най-трагичните прогнози на Мондиал 2022?
Що се отнася до Кристиян, той успя да докаже, че е „майстор“ на грешните прогнози. И това се потвърди от неговия отрицателен актив: Стажанта, каквото е прозвището на Кристиян, успя да завърши на -1011 точки, като е важно да се отбележи, че започна на +1000 точки.
Играта с прогнози не мина и без скандали, след като на няколко пъти Стефан, Кристиян и Виктория се усъмниха в манипулации при изчисляването на точките от Иво. Дали има повод за съмнения в победата на главния редактор на Sportlive.bg, гледайте във видеото:

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg