Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кра(л)ят на ера? Леброн Джеймс обмисля прекратяване на кариерата си в НБА (ВИДЕО)

Лос Анджелис Лейкърс загуби със 111:113 от Денвър Нъгетс, който се превърна в първия финалист в НБА през този сезона (след четвъртата победа от 1/2-финалната серия – 4:0). По-притеснителното за ЛА Лейкърс, а и за феновете на баскектбола, бе това, което последва от Леброн Джеймс.
Един от най-емблематичните състезатели в НБА призна, че може и да прекрати своята кариера и да не играе през следващия сезон. „Имам много, за което да помисля. В личен план, да продължи с играта баскетбол, имам много да помисля“ – бяха думите му.
Източникът от лигата също е потвърдил пред Bleacher Report, че това се обмисля сериозно от Джеймс. Той ще отдели време, за да прецени дали да се впуска в 21-вата му година на паркета в НБА.
Баскетболистът е 4-кратен шампион, като 4 пъти е избиран и за „най-полезен играч“ във финалите. Той е номер 1 по отбелязани точки в историята на НБА, като изпревари Карим Абдул-Джабар през този сезон. Той има и най-много точки в плейофите, като разликата между него и втория – Майкъл Джордан, е цели 2036 точки.
Все пак надеждата за феновете му е, че той неведнъж е изразявал силно желание да играе в Лигата с Брони – неговият най-голям син, който ще бъде в драфта през 2024 година.

Вижте повече за това как Денвър Нъгетс удари ЛА Лейкърс за 4-ти път и се класира за големия финал в НБА (ВИДЕО).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg