Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Край! Мария Игнатова взе брутално решение, свързано с Нойзи

Една измамна история ще преключи с очакван край. От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи е настъпил, пише „Стандарт“.
Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е подадена, но най-важното – решението, е взето. Познайте от кого – не е сложно – от Мария, разбира се.
На всяка жена ще й дойде до гуша ако до себе си има мъж, който се води хипер умен, води се мега интелектуалец и върховен ерудит, но… се води. А стане ли дума теорията да мине на практика, издиша отвсякъде.
През цялото време Мария беше мъжът в семейството им – тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя… за всичко тя. Е, явно й омръзна, еле пък след капака на всичко – мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.
Стана ясно защо Нойзи се е качил да кара пиян автомобила си

Самата Мария показа, че отношенията й с Нойзи са дотук вчера, когато по време на наградите „Златна игла“ се появи съвсем сама. Тя никога, абсолютно никога не е била на събитие без мъжа, когото обожаваше, а снощи дори дефилира като манекен на подиума, докато Нойзито липсваше.
„Крайно време беше, но по-добре късно, отколкото никога. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си“, коментират потребители в нета.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Край! Мария Игнатова взе брутално решение, свързано с Нойзи appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com