Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кошмар за ЦСКА: В Израел пожелаха на Асприля съдбата на Вилдсхут

Сагата между ЦСКА и бившия нападател на Литекс – Данило Асприля, продължава с пълни сили, след като няма яснота дали “червените” ще успеят да финализират трансфера на колумбиеца.

Междувременно в миналите часове той за пореден път изрази негодуванието си от ситуацията, в която се намира и чрез социалните мрежи подчерта, че очаква раздялата си с Бейтар Йерусалим: 
“Всеки ден с повече желание да си тръгнеш от тук 😩😩😩😩”, написа в петък нападателят, който е на лагер в България с настоящия си тим. 
Връзката между ЦСКА и Израел
Любопитно е да се отбележи, че на по-късен етап потребителят Ishay Kanias отправи любопитна молба към Асприля в коментарите, която е пряко свързана с ЦСКА и местния футбол:
“Данило, просто искам да ви кажа, че последният играч, който напусна Израел в посока ЦСКА София, бе шампион, така че елате в Макаби, за да спечелите титлата и отидете в София”, гласи коментарът на местния фен. 
Провалът на крилото
Той накратко припомни съдбата на провалилия се на “Българска Армия” Яник-Сони Вилдсхут, който стана шампион с Макаби Хайфа през сезон 2020/21 и моментално бе привлечен като свободен агент в България. 
С ЦСКА обаче се превърна в огромно разочарование със своите 45 двубоя, в които се отчете с едно единствено попадение и 4 асистенции.
Ето къде да гледате днешната контрола ЦСКА – Тирол НА ЖИВО по ТВ!

Danilo just want to tell you that the last players who left Israel for CSKA Sofia was a champion, so come to maccabi win the title and after this go to Sofia
— Ishay Kanias (@IshayKanias) July 7, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg