Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кошмар в Сърбия: Люпко Петрович "лети" в насрещното на магистралата и се блъска (ВИДЕО)

До много страшен инцидент се е стигнало в четвъртък на една от новооткритите магистрали около Белград, съобщават сръбските медии. Оказва се, че легендарният футболен треньор Люпко Петрович е предизвикал тежка катастрофа с безразсъдните си действия.

Случилото се
На кадри в социалните мрежи се вижда как футболната легенда „лети“ с германския си автомобил в най-лявата лента на околовръстния път, но в грешната посока. Сърбинът известно време изважда огромен късмет и се разминава с няколко автомобили и камиони, но в един момент се врязва в кола. 
Тя бива управлявана от 63-годишен мъж, а за щастие и двамата са се разминали с леки наранявания, но са настанени в болница. Пробите им за алкохол са отрицателни. След инцидента Люпко дори продължил да се движи още стотина метра, въпреки сериозния сблъсък и размазаните ламарини, заради високата си скорост.
Последствията
В социалните мрежи моментално попадат кадри от нелепия инцидент, който можеше да има трагичен завършек. На място пристига и полиция, пред която Люпко обяснил, че е объркал трасето и искрено съжалява за случилото се. Очаква се реакция на прокуратурата, която да му повдигне обвинение за безразсъдно шофиране.
Вижте съвсем наскоро с кой клуб бе спряган Люпко Петрович!

Возач Мерцедеса изазвао саобраћајну несрећу возећи супротиним смером на новој обилазници око Београда.Извор: 192.рс pic.twitter.com/luxyJ0a7kD
— Биљана.М ❤️‍ (@srpkinjabreee) June 29, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg