Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Костов поиска в Левски да се концентрират върху един конкретен аспект преди първия мач

Остават малко повече от 2 дни до първия мач на Левски за новия сезон, а треньорът Николай Костов е начертал ясна програма пред тима.Едно е основното нещо, върху което иска играчите му да се съредоточат.
Акцентът е върху един конкретен аспект от играта

60-годишният специалист държи да се доизпипат статичните положения, които са тренирани изключително много в Правец, пише “Тема спорт”. По време на контролите на няколко пъти се видя, че “сините” вече залагат много на този компонент от играта. При изпълнението на ъглов удар винаги двама футболисти отиват да го изпълняват, като в повечето случаи разиграват с късо подаване и центриране на един от тях.
При отправянето на топката в наказателното поле се търси далечната греда, където адресатът има възможност директно да стреля към вратата или да свали топката към някой от своите съотборници. По същия начин стоят нещата и при изпълнението на фаулове около наказателното поле. След контролата с Марица Пловдив Ивелин Попов заяви, че попадението на Илиян Стефанов, на когото опитният играч стана асистент с отлично центриране, е тренирано многократно от тима по време на лагера. В първия си двубой Левски ще се изправи срещу ЦСКА 1948, като вече е обявен и съдията, който ще го ръководи.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg