Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Контузията на Де Нойер провалила трансфера му на север от Дунава

Контузията на Брадли Де Нойер е провалила негов сигурен трансфер от ЦСКА в Румъния. Това обяви изданието на север от Дунава – “Фанатик”, според което защитникът е бил договорен за елитния Рапид Букурещ.
Обратно в Румъния?
Нидерландецът дойде на “Армията” от Румъния (Фарул Констанца) и е любопитно, че е бил пред завръщане там. Кандидатът за подписа му се намира на пета позиция в класирането на тамошния шампионат.

ЦСКА искал малка сума за бека
Интересното е, че сумата, за която са се били споразумяли ЦСКА и Рапид, е доста малка спрямо трансферите, които българският клуб обичайно прави. Става дума за 200 000 евро. За точно толкова Де Нойер беше взет миналото лято от столичния гранд. Договорът на футболиста с “червените” изтича следващото лято. 
Повратният момент
“Фанатик” твърди, че почти сигурният трансфер се е провалил заради контузията на играча. 25-годишният защитник получи сериозна травма преди 2 седмици в мача срещу Черно море, която го вади за дълго от терените. Затова румънският клуб се е отказал от привличането му.
Интересно е да се спомене, че треньор на Рапид е тамошната футболна легенда Адриан Муту. Докато е бил в румънския шампионат, левият бек е бил пред натурализиране. А ето кой друг румънски клуб е напирал за Де Нойер по-рано.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg