Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Компанията One United строи най-високите жилищни кули в Букурещ и региона

Строителната компания One United Properties обяви, че е придобила терен от 5 хектара в Пети район на Букурещ, където ще строи кулите One Cotroceni – проект със смесено предназначение, включващ най-високите жилищни кули в Букурещ, пише онлайн изданието Romania Insider.
Брутната стойност на проекта възлиза на 400 млн. евро. Цената на терена е 35 млн. евро, от които 20 млн. евро ще бъдат платени в брой, а останалите 15 млн. евро – в натура, чрез бъдещите апартаменти и бизнес площи, които ще са част кулите.

One Cotroceni Towers е замислен като проект със смесено предназначение и пример за градско обновление, който ще повиши привлекателността за живот, работа и прекарване на свободното време в Букурещ, пише компанията. В 5-те кули на проекта ще има 1296 жилища.
Две от кулите ще разполагат с 33 етажа, което ще ги превърне в най-високите жилищни сгради в Букурещ и региона. Другите две кули ще се състоят от 23 етажа, а една – ще има 16 етажа.
След завършването на проекта в One Cotroceni ще има почти 2200 апартамента, бизнес имоти с над 40 000 кв. метра брутна отдаваема площ и малки офиси с обща площ от 140 000 кв. м наред с 4200 подземни паркоместа.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
България и Румъния заедно изграждат два ВЕЦ-а по Дунав
Румъния с рекорден ръст в производството на коли
Ето къде срещу 20 клякания се возите безплатно в градския транспорт

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg