Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Коловати обясни прогреса на Япония на българския фон и пророкува: Те ще елиминират Хърватия

Бившият национал на България Илиан Стоянов-Коловати посочи какво може да научим у нас от Япония, която се представя изключително на Световното първенство по футбол. Стоянов вече 17 години живее в Страната на изграяващото слънце и дори има академия там.
“Не е само тук, а в цял свят футболът се развива. Само в България копаем дъното. В Япония няма шуробаджанащина – който заслужава, той играе. Друга рецепта няма. При нас не знам докога ще я караме така. Сега при новия селекционер Младен Кръстаич се усеща някаква промяна като желание и себераздаване. Но тепърва ще видим как ще изглеждаме срещу по-сериозните отбори. Трябва да се промени всичко от корените, за да станат нещата”, коментира той пред “България Днес”.
Според него “самураите” са фаворити срещу Хърватия в днешния осминафинал на Мондиал 2022. “По-силен и по-свеж отбор е. Хърватия играе малко муден футбол в момента, леко лежерно. Разчитат повече на имена и на стари лаври. По-добре е за японците, че не им се падна Мароко”, категоричен е Коловати.
“Япония са силни на контраатака, имат много бързи футболисти. Японските играчи са класни и играят в добри европейски отбори. Ако им се оставят пространства, те ще ги използват. Високата преса също е силно тяхно оръжие”, казва още бившият национал. А ето кои са гениалните решения на Хаджиме Мориясу, за които никой не говори.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg