Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Колите на Google отново в България от март

Не се изненадвайте, ако забележете емблематичните автомобили на Google по шосетата у нас, през следващите седмици. От Силистра до Петрич и от Кърджали до Видин, тазгодишната обиколка на Google Street View включва над 50 населени места в България. Целта както винаги е да се осъвременят изображенията в приложението Google Maps.
В приложението Google Maps вече са налични стотици градове и села, пешеходни маршрути, природни забележителности и архитектурни паметници. Инфраструктурата в градовете и помежду им се променя и еволюира. Обновяването с актуалните изображения ще помогнат за ориентиране по различните маршрути.
Освен за ориентиране на пътя, в приложението вече са налични и снимки от пешеходни маршрути като х.Алеко – Черни връх, х. Вихрен – Муратов връх, Както и исторически и туристически обекти като ИАР Шуменска крепост, Стария Несебър и Белоградчишките скали.
Както винаги, Google поставя акцент на защита на поверителността. Преди публикуването на събраните изображения, те се обработват със специална технология, която замъглява лицата на хората и регистрационните табели на автомобили, така че да не могат да бъдат идентифицирани. Street View предлага допълнителна функция за замъгляване на изображения (на лица, коли, къщи и т.н.), която може да бъде заявена чрез натискане на бутона „Съобщете за проблем“ в долния десен ъгъл на всяко изображение.
Тази година обиколката на България ще започне на 2 март, като ще премине през над 50 населени места. Повече информация на български език за Street View, а списък на българските градовете в можете да намерите ТУК.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg