Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Колекцията висша мода на Dior прави препратка към Древен Рим

За есенната си колекция дизайнерката на Dior Мария Грация Киури налага обеми, често свръзвани с висшата мода, и представи серия от рокли и пелерини в неутрални тонове със златни и сребърни нотки, съобщи Ройтерс.
Chanel Haute Couture: Небрежност, елегантност и разходка по Сена
Дизайнерката изследва стилове, свързвани с класическата античност – тя е отраснала в Рим, заобиколена от древни статуи, и се отдалечава от пристегнатите талии, предлагайки дълги прави рокли, палта и пелерини. Украшенията са сведени до минимум и се изчерпват с перли и металически нишки в жакардовите тъкани.
“Харесва ми да трансформирам традиционния жакард и брокатния плат с нещо по-естествено, харесвам противоречията между тези две материи и мисля, че мога да създам нещо ново”, каза Киури пред Ройтерс.
Шоуто на Dior в понеделник вечер на Седмицата на висшата мода в Париж посрещна знаменитости и фоторепортери в палатка пред музея на Роден, върху която бе представена творба на Марта Роберти, изобразяваща животни, растения и жени в йога пози. Сред ВИП гостите на шоуто на “Диор” бяха актрисите Натали Портман и Ромазунд Пайк, отбеляза Асошиейтед прес.
Още СНИМКИ разгледайте ТУК
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg