Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Коке, след разкритието за принцеса Леонор: Бъзикаме Гави ще ни покани ли на барбекю с краля

Полузащитникът на Барселона и Испания – Гави, е станал обект на шеги в съблекалнята на националния отбор, след като стана ясно, че испанската принцеса Леонор е негова почитателка.
Феновете активно обсъждат дали красивата наследничка на крал Филип не е влюбена в 18-годишния футболист, след като лично монархът ѝ взе автограф от него в Катар, а медии разкриха, че папката ѝ за училище е облепена със снимки на национала.
Съотборникът на Гави в “Ла Фурия” – Коке, беше запитан дали не наричат младия футболист “Малкия принц”. Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) заяви следното:
“Не, не го наричаме “Малкия принц”. Но го питахме дали ще ни покани на барбекю с краля. Можете ли да си представите как той произнася реч по националната телевизия на Коледа?”.
Крал Филип VI присъства на Световното първенство по футбол. След разгрома на Испания над Коста Рика със 7:0 той влезе в съблекалнята на тима, за да поздрави футболистите, и тогава помоли Гави да подпише фланелка на “Ла Фурия” в малък размер. Вероятно за принцеса Леонор. А ето коя фланелка иска да получи съотборникът му Педри в Катар. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg