Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кои са предложените министри в кабинета "Габровски"?

Кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски представи на президента Румен Радев проекта на правителство, който да бъде подложен на гласуване в парламента. Очаква се проектокабинетът на ГЕРБ-СДС да бъде гласуван в сряда или в четвъртък.
Ето кои са министрите от кабинета “Габровски”:
За вицепремиер по управление на средствата от Европейския съюз е предложена Малина Крумова. Вторият вицепремиер по обществен ред и сигурност и министър на правосъдието е Миглена Тачева. Третият вицепремиер по климатичните политики и министър на околната среда и водите ще бъде д-р инж. Меглена Плугчиева.
За министър на финансите е номинирана Маринела Петрова. Министър на вътрешните работи – д-р Благородна Макева. Министър на отбраната – Атанас Запрянов. Министър на външните работи – Драгомир Заков.
Министър на енергетиката ще бъде Николай Павлов. Министър на икономиката и индустрията – Мартин Дановски. Министър на регионалното развитие и благоустройството – Добромир Симидчиев. Министър на транспорта и съобщенията – Прошко Прошков.
Министър на труда и социалната политика – д-р Събина Събева. Министър на здравеопазването – д-р Благомир Здравков. Министър на образованието и науката – проф. д-р Славчо Томов, д.м.н.
Министър на земеделието, храните и горите – Васил Грудев. Министър на иновациите и растежа ще е Милена Стойчева. Министър на електронното управление – Красимир Симонски.
Министър на туризма – д-р Мартин Захариев. Министър на младежта и спорта – инж. Борил Кръстев. Министър на културата – Ириней Константинов.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg