Класата на Меси и Аржентина коства и авторитета, и "най-милото" на "многознайко" (ВИДЕО)

Във футбола, а и в залозите, има няколко правила, но най-важното на това Световно първенство 2022 беше едно – никога не подценявай Лионел Меси. Точно това се случи в един облог, който коства страшно много на главния редактор на Sportlive.bg (ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ИЛИ ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ): 

Меси и Аржентина провокираха „римейк“ на велика прическа от световните първенства
Националният отбор на Аржентина вдигна трета световна титла в историята си, след като победи Франция на финала на Мондиал 2022 в Катар. Триумфът за „гаучосите“ бе радост за едни и тъга за други, а такива чувства и емоции се породиха и сред екипа на предаването „Точно попадение“ на Sportlive.bg.
Преди големия финал водещият на „Точно попадение“ Иво Вецев се обзаложи с колегата си Кристиян за това, че Франция ще спечели. Кристиян бе категоричен, че Аржентина ще стигне до трофея и позна. А залогът на техния бас бе крайно любопитен: Иво трябваше да се обръсне в стила на бившия турски национал Юмит Давала, а Кристиян трябваше да се облече като клоун.

*Басът, който Иво и Кристиян хванаха преди финала
Франция загуби финала, а Иво загуби баса си с Кристиян. Така главният редактор на SportLive.bg трябваше да си направи прочутата прическа от началото на века на Давала. Той се раздели с най-милото си – косата си, но пък спази обещанието си и се появи в ефир с новата си атрактивна прическа.
„Крайният резултат“ от баса между Иво и Кристиян се видя и в последния епизод на предаването „Точно попадение“, когато Иво действително бе с прическата на Юмит Давала. А за Кристиян и зрителите на предаването остана най-сладкото – да гледат Иво в по-екстравагантен вид, който дълго време няма да бъде забравен:

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg