Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Китайската социална платформа TikTok се сдоби със собствен чатбот – наречен Тако

Китайската социална платформа TikTok тества чатбот, наречен Тако, който може да се използва като търсачка и за навигация.
В момента TikTok тества чатбот с изкуствен интелект, който може да препоръчва видеоклипове на базата на писмени команди, зададени от потребителя. Към този етап той може да бъде извикан чрез икона, поставена в дясната част на екрана, над профилното изображение, информира News.ro.
Чатботът може да промени коренно начина, по който потребителите използват социалната мрежа. Те ще могат да откриват съдържание и да навигират в мрежата с помощта на команди, написани в чат прозореца.

Още не е известно на какъв езиков модел се базира Тако, но малкото потребители, вече успели да го използват, казват, че може да отговаря на голям брой въпроси.
Тако ще включва и предложения за команди (подсказки), които потребителите ще могат да използват, без да се налага да пишат въпросите ръчно. Например, до клип с коронацията на крал Чарлз III се предлага въпросът „Какво е значението на коронацията на краля?“.
От TikTok потвърдиха, че чатботът се тества, и заявиха, че засега е достъпен само във Филипините. Възможно е тестът да бъде разширен и за други държави преди официалното пускане на пазара.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
TikTok с ответен удар срещу щата Монтана
Потребители от щата Монтана се обявиха против забраната на TikTok

TikTok пуска рекламен продукт, чрез който ще плаща повече на създателите

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg