Кирил Десподов призна: Бях много непослушен

Атакуващият футболист на Лудогорец Кирил Десподов се върна в първото си училище, намиращо се в Кресна. По време на посещението си там, той сподели и любопитни случки от детството си преди колегите от bTV.
Първата от тях бе за „пакостите“, които е вършел като всяко дете: „Чупили сме прозорец с топка. В дъното на първия етаж беше кабинетът по биология, избягах с 200 след това“ – спомня си Кирил.

Той обърна внимание на децата, че никога не трябва да остават образованието на втори план: „Децата трябва да учат, а не само да спортуват. Двете неща вървят паралелно. Няма как без учене. Може така да те завърти животът, че да не ти си получи в спорта“.
Оказва се, че Десподов обичал баскетбола и дори бил много добър в него, съдейки по думите му: „Можех да бъда като Александър Везенков. Той се представя най-добре. Играех много, обичах страшно баскетбола и бях добър“.
Призна и че не е бил от послушните деца като малък: „Бях доста непослушен. Карах колело. По магистралата. Майка ми ми се караше много. Обичах на една гума да карам. Хлапе…“ – завърши той. Съвсем наскоро пък Кирил Десподов призна и какво мисли за прякора си Космонавта.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg