Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ким Катрал се присъединява към "Просто ей така"

В нещо, което може да се опише само като мимолетен момент на холивудска раздяла, Ким Катрал ще се присъедини към “Просто ей така”, възраждането на “Сексът и градът” на HBO.
Актрисата ще се превъплъти в ролята на сексуално позитивната публицистка Саманта Джоунс за финала на втори сезон на сериала, съобщи „Variety“. Героинята ѝ ще се появи само в една сцена, в която провежда телефонен разговор с Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър.
Катрал е заснела епизодичната си роля на 22 март в Ню Йорк и в нито един момент не е била на снимачната площадка с Паркър или с водещия на сериала Майкъл Патрик Кинг.
“Ню Йорк пост” твърди, че екипът на сериала до голяма степен е бил държан в неведение относно спецификата на сцената и че името на Катрал дори не е фигурирало в списъка.
“Фактът, че го пазят в тайна, говори, че има някакъв намек, че тя може да се върне – не този сезон, но определено това е нещо, което ще накара хората да се върнат за трети сезон”, казва източник пред изданието.
Интересното е, че премиерата на сезон 2 на “Просто ей така” е на 22 юни – в същия ден, в който Катрал трябва да се появи и в нов сериал на Netflix – “Glamorous”.

За последен път Катрал играе Саманта Джоунс в слабо приетия “Сексът и градът 2” от 2010 г. Оттогава насам тя продължава да се занимава с разнообразни актьорски проекти, като се появява във филмите “Filthy Rich”, “Queer as Folk” и “How I Met Your Father” по телевизията, а съвсем наскоро – заедно с Робърт де Ниро във филма “Кошмарно татенце”.
Тя също така открито заяви нежеланието си да се завърне към франчайза “Сексът и градът”, след като се отказа от третия игрален филм на фона на съобщенията за вражда с Паркър.
Когато през 2021 г. “Просто ей така” дебютира по Макс – стрийминг услугата, известна преди това като HBO Max – феновете разбираемо бяха любопитни как сериалът ще адресира отсъствието на Саманта. Във филма се твърди, че героинята се е преместила в Лондон след разрива с Кери и нейните приятелки, но все пак тя направи няколко кратки “появявания” чрез текстови съобщения.
Саманта не е единствената обичана героиня от “Сексът и градът”, която ще се завърне в предстоящия сезон. Към актьорския състав се присъединява и Джон Корбет, който се превъплъщава в ролята на Ейдън Шоу, влюбеният в Кери.
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg