Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кейт Уинслет: Безсилни сме пред социалните медии, обсебващи децата ни

“Правителството трябва да накара фирмите, работещи в областта на социалните медии, да наложат възрастови ограничения, за да помогнат за справяне с въздействието им върху психичното здраве на децата”, заяви актрисата Кейт Уинслет.
В интервю за предаването “Неделя с Лаура Куенсбърг” по BBC тя заяви, че родителите се чувстват “напълно безсилни” по отношение на това как да помогнат на децата си да се ориентират в социалните медии.
Уинслет каза, че проверките за сигурност могат да бъдат по-строги, а властимащите “трябва да се активизират”, за да защитят децата.
Тя даде интервю преди представянето на новия си филм по Channel 4 “Аз съм Рут”.
В пълнометражната драма Уинслет играе с реалната си дъщеря Миа като майка на тийнейджърка, чието психично здраве започва да страда, тъй като тя все повече бива погълната от натиска на социалните медии. Уинслет заяви, че решението да се фокусира върху психичното здраве на децата е последвало разговор със създателя на филма Доминик Савидж за това как родителите могат да помогнат, “когато ясно виждат, че има проблем”.
Унслет подчерта, че драмата е за нещо повече от дете, обсебено от телефона си.
Светът на социалните медии е “плашещ за родителите, защото всъщност не знаем какво има там”, казва актрисата. “Вече не знаем наистина какво се случва с приятелствата на децата ни и защо толкова много от тях всъщност са изградени през мобилните им телефони”.

Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg