Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Карло Анчелоти защити Барселона: Във футбола няма подкупи и корупция

Треньор на европейския и испански шампион Реал Мадрид – Карло Анчелоти, защити Барселона, твърдейки, че във футбола няма манипулации и корупция и че е нормално съдиите да грешат.
Барселона беше атакуван заради аферата с плащането на 1,4 милиона евро на член на съдийската комисия, след което се надигна почти цялата Ла Лига, с изключение на Реал Мадрид, който изобщо не „вдига шум“ около това.
„Тук няма корупция и рекет. Нито в Италия, нито в Европа. Съдиите грешат навсякъде, а грешките просто трябва да се приемат. Знам как е, често се ядосвам на такива грешки, но съм убеден, че във футбола няма корупция, както хората си мислят“, сподели Карлето.

Мнозина вярват, че Реал не създава „шум“ около ситуацията на Барселона поради две причини. Първата е Суперлигата и съвместната борба за ново съревнование с каталунците. Втората е фактът, че по-сериозно наказание за Барса може да означава и разпадане на съперничеството и по този начин по-малко пари за „кралете“ от телевизионните права и маркетинга в Ла Лига.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Главоболия за Реал Мадрид: „Кралете“ остават без важни футболисти за срещата с Атлетико.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg