Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Карамазов защити Юлиан Вергов, но Диана Димитрова му отговори веднага

Актьорът Владимир Карамазов също взе отношение и коментира шумния скандал за побоя, който преди пет години Юлиан Вергов е нанесъл на колежката си Диана Димитрова на снимачната площадка на „Откраднат живот“.
Не е тайна, че Карамазов е добър приятел с Вергов, като преди време те дори бяха съдружници и имаха общ бизнес в актьорството. Той даде интервю пред „Фокус“ и сподели мнение, че има доста неща около този скандал, които стават скрити за обществеността.
Владо Карамазов заяви: „Аз засега мисля, че точно като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е непонятно. Защото тя в цялата тази история тя също има вина, и то не малка. И интересно как така един човек хваща да прави някакъв скандал, наистина не мога да схвана. Мога да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава.“
Прочетете още: ДИАНА ДИМИТРОВА ЗАПЛАШИ СЪС СЪД И ЗАЯВИ: СЪЗДАВАЛА СЪМ ИЗКУСТВО В ДЪРЖАВА С БОЛНИ ХОРА
Диана Димитрова обаче бързо отговори на това.
В своя Фейсбук тя подходи иронично към личността на Владо Карамазов и написа: „Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам.
Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли.
От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста „След 5 години?“, оставям сами да прецените, какво означава възклицанието “А“ и каква претенция за ерудираност носи.
(по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)
П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба.“

The post Карамазов защити Юлиан Вергов, но Диана Димитрова му отговори веднага appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com