Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кандидат за нов собственик на Берое вече води преговори за клуба

Представителите на компанията, която е кандидат за закупуването на Берое – CRD Sport, са пристигнали в Стара Загора и вече провеждат серия от срещи с важните фигури в града.
Ще има ли нов собственик Берое?

В неделя представителите на компанията са провели първи срещи, след пристигането си в Стара Загора, информира “dsport”. Интересът на CRD Sport към Берое е от няколко месеца, като от фирмата вече са направили съответните проучвания относно финансовото състояние на клуба и неговите задължения, като са останали доволни, когато са разбрали, че старозагорци нямат такива.
Същата компания имаше интерес да придобие и Пирин, но в крайна сметка до сделка не се стигна.  Негативният развой е станал заради финансови неуредици, след като представители на компанията разкрили намеренията си за отлагане пред кмета и председателя на Общински съвет Радослав Тасков.
Сред представителите на американската компания са юристът по спортно право Данило Монти, формалният представител на компанията Ернан Банято, както и финансист. Компанията има разностранни бизнес интереси. Тя държи телевизионните права на мексиканската футболна лига. Няма да е изненадващо, ако Берое има и нов треньор от следващия сезон, който да замени Николай Киров.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg