Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Камерун и Сърбия излизат един срещу друг на Световното по футбол в търсене на слава и точки

Националните отбори на Камерун и Сърбия ще премерят сили в прекия си сблъсък от група “G” на Световното първенство по футбол в Катар. Двата тима са на дъното на таблицата, след като отстъпиха в първите си мачове срещу Швейцария и Бразилия.
Зрелището през 2010 година
Двата тима са се срещали само веднъж в историята си и това бе през далечната 2010 година в приятелска среща. Тогава Сърбия надделява в зрелищен мач със седем попадения с 4:3, а много камерунци помнят добре тази среща и ще искат тяхната нация да отмъсти за случилото се.
Дуелът Митрович vs Чупо-Мотинг
Голмайсторът за всички времена на Сърбия Александър Митрович ще се надява да поведе своите към победа. Нападателят отбеляза три от последните си четири международни гола между 46-та и 60-та минута. В другия край – Ерик Чупо-Мотинг от Камерун, може търси отмъщение, като първият му международен гол идва точно при приятелска загуба с 3:4 от Сърбия през 2010-а.

Интересната статистика около Камерун
“Неукротимите лъвове” не са отбелязвали попадение през първата част в последните си 13 мача. Камерун също така е единственият отбор, който не е губил мач на Световно първенство, но не си е тръгвал с титлата – записва само равенства на Мондиала през 1982 година.
Евентуалните стартови 11
Камерун: Онана, Фай, Н’Кулу, Кастелето, Толо, Ангуиса, Ондуа, Хонгла, Мбеумо, Чупо-Мотинг, Токо Екамби
Сърбия: В. Милинкович-Савич, Миленкович, Велйкович, Павлович, Живкович, Гудел, С. Милинкович-Савич, Младенович, Тадич, Влахович, Митрович

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg