Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Какво се случва с чистотата на морската вода след "Нова Каховка“ ?

От гледна точка на „Нова Каховка“ мога уверено да твърдя, че няма основание да повдигаме отново темата за чистотата на морската вода. Това каза министърът на околната среда и водите Юлиян Попов пред БНТ.
Анулират ли чужденците почивката си в България?
“Чистотата на морската вода е нещо, което постоянно се следи и трябва да следим“, посочи той и призова всеки, който забележи нещо нередно, да уведоми веднага министерството. 
“От началото на войната Черноморието и въздухът в тези райони се следи много отблизо“,  отбеляза Юлиян Попов и разказа, че е разговарял с румънския си колега, който не могъл да разбере откъде идват паниката и тревогата в България за чистотата на водата.
“Казусът Нова Каховка и екологичното унищожение на Украйна е много сериозен проблем, но той си е на територията на Украйна“, посочи министърът. 

“Има и много активна пропаганда от страна на Русия и някои други точки активни, която е документирана, не е нещо, което аз си измислям, с цел да бъде провален туристическият сезон в България и Румъния, да се предизвикат протести против войната, за мир“, заяви министър Попов.
“Работихме много усилено, за да можем да даваме обективната информация непрекъснато“, каза той и допълни, че българските власти работят в сътрудничество с различни институции в ЕС, Румъния и Украйна. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg