Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Какви са ползите от лазерната епилация?

След броени месеци, е сезонът на отпуските! Затворете очи, чуйте вълните и глъчката на плажа и си представете себе си с коктейл в ръка под слънцето. Идеалната визия в бански обичайно включва и гладка кожа. Ако е такава целогодишно и не изисква постоянни процедури и вложение на време и средства, още по-добре. Именно затова много хора по света в последните години избират да се сбогуват сигурно и дълготрайно с нежеланото окосмяване с лазерна епилация. Данните сочат, че през 2020 г. тя е сред първите три най-прилагани процедури в САЩ. За разлика от стандартните бръснене, кола маска и други методи за обезкосмяване, тя има много повече ползи и то в дългосрочен план. Какви са те ли? Сега ще ви разкажем.

Какво казват студиата за лазерна епилация?
Студиата за този тип процедури у нас, споделят за много голям интерес към услугата. Нищо чудно – защо пътят към гладката кожа да е труден, когато модерните технологии могат да го улеснят неимоверно? Обясняват механизма на този тип обезкосмяване по следния начин. Лазерът се насочва към космените фоликули, които в общия случай са в контрастен на кожата цвят. Привлечен от пигмента (меланина) в тях, той ги уврежда или унищожава, без да нанася вреди на околните тъкани. Средно за дълготрайно елиминиране на по-голямата част от нежеланото окосмяване, са необходими шест сесии с интервал от 4 до 6 седмици между тях. 
Професионалистите казват, че все повече хора целогодишно се обръщат към тях – и мъже, и жени, от всички възрасти. Всички те са водени от желанието да се радват на по-гладка и приятна на допир и визия кожа, без да се налага постоянно да полагат усилия за това. Избирайки добро реномирано студио за лазерна епилация с последно поколение технологии и сертифицирани терапевти, хората намират безболезнено и ефективно разрешение. Какво аргументира този избор? Ето обобщени мненията за ползите от лазерната епилация на специалистите в областта. 
Бърза и прецизна процедура, която пести време
Технологията позволява много прецизно таргетиране, а сесиите за лазерна епилация са много кратки. Примерно, малките зони като подмишници и бикини отнемат средно само около 15 минути. Дори по-големите области като крака или няколко зони в една процедура, отнемат не повече от 1-1,5 часа около веднъж месечно. 
Дълготрайни резултати
За разлика от другите традиционни методи като кола маска и бръснене, при които космите израстват отново много бързо, при лазерната епилация се унищожават космените фоликули. Така в студиото за лазерна епилация можете да постигнете трайни резултати и да се сбогувате с нежеланото окосмяване завинаги. Дори някои косми да пораснат отново, те са по-светли и фини и нова процедура може да се погрижи да не ги видите отново. 
Без болка
За разлика от неприятното усещане на изтръгване на космите при кола маската например, лазерната епилация освен ефективна е и много по-безболезнена. Лазерите последно поколение са съчетани с различни технологии за охлаждане, включително такива без приложение на локален крио гел, които снижават неприятното усещане почти до минимум. 
Безопасни и подходящи за мъже и жени, за различни зони на тялото
Новите технологии в областта, са абсолютно безопасни, когато се прилагат от обучен практик в професионално студио за лазерна епилация. Освен това, елиминират различни кожни раздразнения като враснали косъмчета. Могат да се използват и от дами, и от господа върху различни зони на тялото – брадичка, шия, цяло лице, подмишници, цели крака и т.н.  
Рентабилна инвестиция, която се изплаща във времето
Макар и по-скъпа, процедурата е много по-изгодна в дългосрочен план. Пести време, но и средства, които бихте давали постоянно за друго решение за обезкосмяване. Обикновено, след като завършите курса си от 5-6 сесии в студио за лазерна епилация, има нужда от поддръжка 1 или 2 пъти годишно. Това е пренебрежимо малък разход, за цената на абсолютната ви свобода и комфорт, без излишни косми.
Искате ли да се освободите от нежеланото окосмяване завинаги?
Специалистите обобщават ползите от лазерната епилация като изключително високи и я сочат за бъдещето на обезкосмяването. Предвижданията са, че през 2030 г. секторът ще възлиза на 3,8 млрд. долара в световен мащаб, защото все повече хора ще се насочват към този тип процедури. С лазерната епилация печелите време, увереност, самочувствие, гладка и красива кожа. Сбогувайте се с космите по тялото с дълготраен резултат и кажете – здравей лято и самочувствие! Открийте в реномирано професионално студио близо до вас.
The post Какви са ползите от лазерната епилация? appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg