Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кака избухна: Роналдо е един дебелак, който се разхожда по улиците на Бразилия

Легендарният бразилски футболист – Кака, направи доста интересен коментар на своя дългогодишен съотборник в националния отбор на Бразилия и Милан – Роналдо Феномена.
Носителят на “Златната топка” за 2007 година заяви, че Роналдо – въпреки успехите му на Световните първенства през 1994 и 2002 година, не значи много за хората в неговата родна страна.
“Странно е да се каже това, но много бразилци не подкрепят Роналдо. Такива неща се случват, но ви уверявам, че в Бразилия много хора го подминават и не му обръщат внимание”, каза Кака за “Bein Sports”.
“За повечето бразилци той е просто един дебелак, който се разхожда из улиците на страната. Обичам и уважавам Роналдо, но според мен той е уважаван много повече извън нашата страна”, каза още легендарният плеймейкър.
Бразилският нападател имa 15 попадения на световни първенства, отбелязани в 19 мача и е на второ място по този показател, отстъпвайки само на Мирослав Клозе от Германия.
Именно Роналдо поведе Бразилия към успех на Мондиал 2002 в Корея и Япония с осемте си гола, 2 от които отбелязани на финала, но по думите на Кака, той не може да спечели пълното уважение на своите сънародници, което до някаква степен е доста тъжно.
ВИЖТЕ ОЩЕ: 10 невероятни факта за световните първенства.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg