И Ким Кардашиян изкритикува Balenciaga (СНИМКИ)

Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка Balenciaga след смущаваща рекламна кампания с деца и секс играчки, предаде „Франс прес“.
Френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки Kering, се извини миналата седмица в профила си в Instagram и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни колани.
Потребителите забелязаха също, че на друга снимка чанта от съвместната колекция Balenciaga-Adidas е поставена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на САЩ относно детската порнография.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DIKALA (@dikala.id_)

„През последните няколко дни запазих мълчание не защото не бях отвратена и възмутена от последните кампании на Balenciaga, а защото исках да получа възможността да говоря с техния екип, за да разбера лично как е могло това да се случи“, написа Ким Кардашиян в Twitter. 
Риалити звездата, която причислява Balenciaga към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е „шокирана от тези смущаващи изображения“. Кардашиян допълва, че е взела под внимание „изтеглянето на снимките и извиненията на Balenciaga.
„Колкото до бъдещето ми с Balenciaga, възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата.“
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg