Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Историята говори: Очаква ни меле на финала на Световното първенство по футбол

Много интересна тенденция може да се проследи в последните финали на световни първенства на Аржентина и Франция, която е напълно вероятно да влезе в сила и днес (18 декември) на Мондиал 2022.
В 92-годишната история на световните първенства са били давани едва 5 червени картона в заключителните (финални) мачове на надпреварата. Интересното е, че 4 от тях са поделени между финалистите днес – „гаучосите“ (2) и „петлите“ (2). Останалият един бе даден на Джони Хейтинга от Нидерландия на финала на Мондиал 2010 в Южна Африка.
Аржентина получава два червени картона във финала на Мондиал 1990 срещу Германия, а те са показани на легендите Педро Монсон и Густаво Десоти. Франция пък получава червен картон на финала на домашния Мондиал през 1998, а той е показан на Марсел Десаи, през 2006 в Германия пък червения цвят вижда Зинедин Зидан във финала срещу Италия.
Феновете по целия свят се надяват, че историята няма да се повтори днес на финала в Катар и очакват чиста, приятна за окото игра, която е изпълнена с много зрелище и голове.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси преследва 7 рекорда на финала в Катар днес (18 декември).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg