Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Информацията от Бразилия за трансфера на Рикардиньо в Левски – фалшива?

Вчера (10 декември) популярната бразилска медия TNT Sport Brasil обяви, че Левски се е договорил с нападателя на Гремио – Рикардиньо. В Бразилия обаче са избързали с новината за финализирането на трансфера.
Нападателят все още не е акостирал на българска земя, за да мине задължителните медицински прегледи, които да установят неговото състояние, като се очаква, че след тях ще подпише със “сините”, твърди “Мач Телеграф”.
Бразилската медия също така твърдеше, че Гремио ще запази 55% от правата на своя футболист, но това далеч не е така. Тимът ще има достъп до 30% при евентуален негов следващ трансфер. “Синият” клуб пък няма да плаща нищо за Рикрадиньо, според редица източници.
Кой е Рикардиньо?
Рикардиньо навлиза в професионалния футбол през 2021 година. За 32 мача може да се похвали с 9 попадения. Играл е в Маритимо и Атлетико Гоянензе. През настоящата кампания има 9 мача, но без да е вкарвал гол. В момента нападателят и Гремио се борят за завръщането на тима обратно в бразилския елит.

Ricardinho deixará o Grêmio para ser o novo reforço do Levski Sofia, da Búlgaria. Um vínculo de três temporadas com o Grêmio ficando com 55% dos direitos econômicos de olho em uma possível venda. ️ @jeremiaswernek Reprodução pic.twitter.com/Ddv0sGc8CU
— Scopo (@ScopoPT) December 10, 2022

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станимир Стоилов подава оставка при нови собственици на “Герена”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg