Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Интернет сензация видимо досажда на Меси след Световното, въпреки че получи "НЕ" от Лео (ВИДЕО)

Доста любопитен момент уловиха камерите след големия финал на Световното първенство по футбол, което се проведе в Катар. Както е известно, Аржентина надделя над Франция в последната среща, завършила по възможно най-драматичния начин – след изпълнения на дузпи.
Въпросният момент след срещата касае голямата звезда на южноамериканската страна Лионел Меси, който отново бе под светлините на прожекторите. Всичко се разви по време на празненствата, на които се бяха отдали футболистите и техните семейства и близки.
На терена обаче бяха нахлули и други фенове, а сред тях бе интернет сензация. Нусрет Гьокче, който набра огромна популярност в социалните мрежи поради начина, по който посипва сочните ястия със сол.
Гьокче се озова на терена по време на празненствата и разбира се голямата му цел бе Лионел Меси. На няколко пъти опита да поздрави и размени думи с големия футболист, но видимо Бълхата нямаше подобно желание.

В крайна сметка след няколко опита Меси склони и поздрави Гьокче, въпреки че се виждаше “желанието”, с което го прави. В крайна сметка турчинът дори се добра до снимка с трофея, както и кадри с други звезди на новия световен шампион.
По време на сериозна част от празненствата Меси бе с арабско наметало – разкриха причината и символиката (ВИДЕО).

Even Messi knows salt bae is a hack pic.twitter.com/c457o1GnHt
— Z Bo (@zekedabolina) December 18, 2022

Anyone weirded out by Salt Bae? Look at Messi pic.twitter.com/3prQhqAry5
— MsBarca (@MzBarca1) December 18, 2022

One more absurdity. pic.twitter.com/iK769K3yDN
— tariq panja (@tariqpanja) December 18, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg