Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Интересна тенденция посочва с 86% точност кой ще ликува във финала на Световното по футбол

Много интересна тенденция сочи статистиката от последните 7 световни първенства. Според нея можем да имаме по-ясни очаквания за това кой ще спечели Световното първенство по футбол в Катар.
Данните сочат, че на шест от последните седем шампионата на планетата победител е ставал отборът, който в полуфиналите е отстранил тима, който завършва трети.

СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ
Както е добре известно, на Мондиал 2022 бронзовите медали бяха спечелени от Хърватия, които в полуфиналите бяха елиминирани от Аржентина. “Шахматистите” се наложиха с 2:1 над Мароко вчера, а предишния си двубой бяха надвити с 3:0 от “гаучосите”.
ИЗКЛЮЧЕНИЕТО
Единственото изключение от тази тенденция е от Мондиал 2014, когато бронзовите медали бяха спечелени от Нидерландия, които отстъпиха от Аржентина в 1/2-финалите. Тогава във финала юбжоамериканците паднаха с 0:1 от Германия.
КАКВО СТАНА НА МОНДИАЛ 2018?
На Световното в Русия през 2018 г. трети завърши тимът на Белгия. В полуфиналите те бяха отстранени от Франция. “Петлите” станаха шампиони в Русия след победа над Хърватия с 4:2. Днес финалът в Катар е между Франция и Аржентина – всичко важно за него можете да научите тук.  
Още тенденции от финали на Световно първенство – гледайте във видеото:

Още тенденции от финали на Световно първенство – гледайте във видеото:
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg