"Имаме воден разговор с него" – президент на български клуб обяви бъдещето на Валери Божинов

Известният български футболист Валери Божинов най-вероятно ще се присъедини към подготовката на втородивизионния Добруджа! Новината бе съобщена лично от президента на клуба Йордан Йорданов пред радио „Добруджа“.
Ако всичко бъде наред, 36-годишният нападател, който на 15 февруари ще навърши 37 години, ще бъде в ролята на играещ помощник-треньор в тима на Сашо Ангелов, който в момента е на предпоследното 17-то място във Втора лига (16 точки от 17 мача).
„Имаме воден разговор с него той да помага на Добруджа. Както със своите качества да сплотява колектива с изключителните си футболни умения, които са на много високо ниво, така и да помага на старши треньора. В рамките на една седмица ще ги изчистим и уточним нещата с него, но има вероятност той да пристигне в Добрич и да помогне на клуба. Със сигурност ще има треньорски функции, а дали ще играе като футболист – ще преценим от неговото състояние“, обясни Йорданов.
Първата тренировка на ФК Добруджа ще се проведе в сряда, 4 януари, от 14:00 часа на стадион „Дружба“ и ще бъде отворена за привържениците. Президентът на клуба допълни, че се очакват 5 нови попълнения, които ще дойдат от Левски, ЦСКА 1948 и от чужбина.
Интересно е да се отбележи, че Сашо Ангелов е втори баща на Валери Божинов, а в началото на месец ноември вече се бяха появили индикации, че нападателят може да се насочи именно към Добрич!
*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg