Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Илич обяви кой резултат от полусезона го "мъчи" и как работи с ръководството

Треньорът на ЦСКА Саша Илич посочи за кой резултат съжалява най-много през изминалия полусезон, какви са целите му с клуба и в какви отношения е с ръководството. Сръбският наставник сподели, че иска да постигне нещо голямо с „червените“.
„Доволен съм от свършеното в последните шест месеца в ЦСКА. Изпращаме един отличен полусезон. Първи сме в класирането, минахме и през два кръга за купата. Остава само съжалението за Европа, но все пак мисля, че бяхме достоен и абсолютно равностоен съперник на „Базел“ в квалификациите за Лига на конференциите. Единственото, което ме мъчи, е дербито с Левски, в което те заслужено ни победиха. Това беше най-слабият ни мач“, каза Илич за предаването „Код: Спорт“.
„Целите ми са най-високи. Достижими ли са, ще покаже времето. В бъдеще имам желание да работя в най-добрите клубове в света, но за мен към този момент най-добрият отбор в света е ЦСКА. Искам и ще опитаме да направим нещо голямо. Скоро ще разберем дали ще успеем“, допълни треньорът.
„Имам много добра комуникация с хората от клуба. Важно е да сме на един път, но в същото време е добре в определени моменти да имаме различия. Това мотивира най-вече мен като треньор да работя по-добре. А също така някои мои несъгласия карат тях да мислят различно. Важното е от всичко това в крайна сметка да извлечем най-добрите решения за ЦСКА“, категоричен е той. А ето кой роден треньор отписа ЦСКА от битката за титлата. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg