Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Илич за Сепси: Падна ни се най-трудният възможен противник, но ще дадем всичко да ги отстраним

Треньорът на ЦСКА Саша Илич определи съперника на тима в Лига на конференциите като най-трудния възможен. Той обеща, че неговият отбор ще даде всичко, за да отстрани румънския Сепси във втори предварителен кръг на турнира.
“Мисля, че това беше най-трудният съперник, който можеше да ни се падне. Млад отбор, но доста качествен. Вече десетина години са в елита на Румъния. Очаква ни изключително труден мач.

На предната подготовка играхме контрола с тях, която загубихме с 0:4. Видяхме, че са много сериозен противник. Изтеглихме най-трудния противник, но ще дадем всичко, за да ги отстраним”, обеща той преди днешната тренировка в Панчарево.
“За нас ще бъде доста по-трудно (в евротурнирите, б.а), защото ще играем срещу добър отбор още на старта. Можеше да играем с доста по-слаб съперник, като се има предвид, че бяхме поставени при жребия.
Когато подписах с ЦСКА, знаех отлично къде ще дойда, наясно бях с това какъв клуб е ЦСКА. Знаех за всичко, знаех за проблемите. Не станахме шампиони, но успяхме да направим една добра атмосфера, да върнем феновете. Това ще бъде нашата цел и за следващия сезон”, завърши сръбският специалист. Илич говори и за целите на ЦСКА и кои играчи вече не са в клуба.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg