Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Изумително: Български клуб поиска доскорошна звезда на Бразилия и Висшата лига?

Любопитна новина, свързана с българската Първа лига, пристигна от Бразилия. Там свързват много известен техен играч, бивш национал на „Селесао“ и екс звезда от Висшата лига, с български клуб! Става дума за бранителя на Фламенго Давид Луис.
Бившият футболист на Челси, Арсенал, ПСЖ и други е пред края на договора с настоящия си клуб. Ако не подпише нов или не се разбере с друг клуб, бразилецът след Нова година ще остане без отбор.

И въпреки че е вече на 35 години, централният защитник все още е апетитна хапка за много клубове. Според портала torcedores.com той е получил оферти да се завърне в Европа, където е желан в Белгия, Полша, Турция и България.
Всеизвестен факт е, че родният клуб, който може да си позволи бившата звезда, е Лудогорец. Източникът на информацията обаче не уточнява името на българския кандидат, като е възможно това да са и ЦСКА и ЦСКА 1948, но по-вероятно е да е шампионът в Първа лига.

Актуалната стойност на Давид Луис според transfermarkt.com е 800 000 евро. Ако той бъде доведен в България през лятото, цената му може би няма да е тази, предвид изтичащия договор.
Според сайта somosfanaticos.fans обаче бранителят има намерение да продължи да играе за Фламенго, където се чувствал като у дома си. На този етап той не желае да говори за подновяване на контракта си, което дава надежди на европейските кандидати за подписа му. А ето с коя друга южноамериканска звезда torcedores.com беше свързвал роден клуб неотдавна.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg