Изпуска ли го Левски? Николай Жейнов с горещи разкрития за милионната оферта за Кръстев

Португалският Витория Гимараеш е отправил оферта от над 4 млн. евро за Филип Кръстев. Агентът на национала на България – Николай Жейнов, взе отношение по разкритието за предложението към клиента му. Той потвърди, че има такава оферта за 21-годишния халф, който е преотстъпен в Левски до края на сезона. Жейнов призна, че има и други предложения към Кръстев.
„Да, истина е, че има оферта от Витория. Интересът на Гимараеш датира от доста време и това не е първата оферта, която те изпращат. В края на трансферния прозорец през лятото имаше друга, която беше горе долу двойно по-ниска, а и Филип бе категоричен, че не може да остави Левски от днес за утре, както се казва. Към момента изричното желание на Сити е да запази Филип, така че мисля, че няма да има успех и това предложение. Има и интерес от други отбори, но това е нормално“, коментира Жейнов пред „Спортал“.
Агентът не изключи възможността Кръстев да изкара сезона в Левски, оставайки на „Герена“ и през пролетта.
„Не изключвам и оставане в Левски, все пак в началото на сезона такова бе разбирателството ни. Естествено Сити си запазиха изрично възможността да променят нещо през зимата, ако сметнат, че има по-добър вариант. Ние обаче сме твърди, че не искаме да допускаме същата ситуация, както се бе случило в Троа, когато по предложение на Сити Филип отиде там, но треньорския щаб не търсеше играч на тази позиция. За играч на 21 години най-важното е да играе постоянно“, добави Жейнов.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще го изпусне ли Левски? Балкански гранд си хареса звезда на „сините“

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg