Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Изложба в София изследва човешкото влияние върху планетата

С изложба “Ние сме земята” Международното триенале на сценичния плакат в София ще отбележи Деня на Земята на 22 април. Експозицията е синтез между плакат, бодиарт и фотография и ще бъде подредена в галерията на ул. “Оборище” 5.
Проектът “Ние сме земята” е на Радослава Боор. Началото му е поставено през 2019 г. като лична творческа реакция, свързана с влиянието на човека върху планетата. Отделни части от серията са представяни в различни форуми за плакат по света в Перу, Финландия, Иран, Унгария и Украйна. Публиката в България е първата, която ще види колекцията в нейната цялост.
За премиерата в София, Боор е подготвила нови визии, като използва лица на известни артисти и активисти, заснети от фотографа на проекта Милош Нешич (Сърбия).
Акцията се осъществява по покана на Международното триенале на сценичния плакат и е част от едногодишната програма на триеналето “Плакатът – проекции и перспективи”, осъществена с финансовата подкрепа на национален фонд “Култура”.
В София изложбата ще продължи до 5 май, а след това ще бъде показана в Музея на земеделието в Прага, а по-късно – и в Брюксел.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg