Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Излиза филм за Селма Блеър, проследяващ живота ѝ с множествена склероза

Документалният филм “Запознайте се със Селма Блеър” – интимен портрет на актрисата Селма Блеър и нейното пътуване с множествена склероза, ще бъде излъчен по TLC на 30 май от 21:00 часа. Телевизионната премиера на филма, наличен и в HBO Max, е в Световния ден за борба с множествената склероза.
Филмът, режисиран от Рейчъл Флейт, представлява суров и интимен поглед към една година от живота на известната актриса Селма Блеър, след като е диагностицирана с множествена склероза – автоимунно заболяване, което няма лечение. Тази дълбоко лична история за издръжливост показва една жена, която се бори със заболяването си, докато се справя с предизвикателства като дълбоко вкоренени митове за красотата, колективния страх около болестта и смъртността й, както и борбата за себеприемане и намирането на вътрешно спокойствие и мир. С характерните за актрисата остроумие и хумор, филмът проследява как Блеър се примирява с диагнозата, която променя живота ѝ, и поема по пътя на този житейския преход.

“Макар аз съм обектът на този филм, се надявам всеки да види себе си в него и да открие сили и радост, за които може би не е подозирал”, споделя Селма Блеър.
“Връзката ми със Селма беше мигновена. Още от първия ни видео разговор веднага разбрах каква е тя – обезоръжаваща, очарователна, сурова, истинска и неподправена”, споделя режисьорката Рейчъл Флейт. “От самото начало исках да разкажа историята за един различен начин на съществуване в света. Смирена съм и за мен е чест, че Селма ми се довери.”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg