Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Излиза "Сладоледен рай в Амалфи"

На българския пазар на 22 май излиза романтичният роман “Сладоледен рай в Амалфи” на Роберта Грегорио.
Ливия държи джелатерия в крайбрежното градче Амалфи. Тя обожава да експериментира и да изненадва клиентите си с нови и необичайни вкусове. А те не могат да се наситят на ароматния ѝ лимонов сладолед.
Младата жена работи неуморно в работилничката за сладолед, но едва се справя с всичко сама. А да не говорим, че няма никакво време за любов! Остават ѝ само краткотрайните флиртове, които угасват с края на лятото.
Една гореща нощ край фонтана, Ливия среща Марио. Мъжът се лута на пиацата с разбито сърце. И Ливия внезапно и необяснимо се влюбва – в човек, когото едва познава, и който дори не обича сладолед! Но тя е твърдо решена да прелъсти небцето му… и самия него.
Двамата се сближават все повече чрез дългите си разходки в живописното градче, с всяка следваща лъжичка изкусително джелато под галещите лъчи на слънцето в това райско кътче… Но животът не е приказка и не всички проблеми могат да бъдат разрешени с фунийка топящ се в устата сладолед…
***
Роберта Грегорио е родом от Бавария, а сега живее в Кампания със съпруга и двамата си сина. Тя обожава сладкото италианско бездействие (dolce far niente), но се придържа и към немските си корени и често смесва двете в писането си. Мечтае да притежава малък хотел, в който да посреща гости от цял свят, работещи в книжната индустрия.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg