Излиза документален филм за живота на Памела Андерсън

Памела Андерсън поема контрола над „собствената си житейска история“ в документален филм за живота ѝ, който излиза по Netflix на 31 януари.
55-годишната сексбомба от „Спасители на плажа“ наскоро беше обект на минисериал за скандалната ѝ секс касета. Сега едрогърдата блондинка предава собствената си гледна точка по Netflix в документален филм, наречен „Pamela, A Love Story“, чийто трейлър се появи вчера, съобщи „Дейли мейл“.
Документалният филм на Netflix е планиран да излезе на екран в същия ден като мемоарната й книга „Love, Pamela“. В нея също става въпрос за секс касетата, която е направила с първия си съпруг Томи Лий от Motley Crue. Историята на касетата наскоро беше драматизирана по телевизията в минисериала „Pam And Tommy“ с участието на Лили Джеймс и любимеца от „Аз, Тоня“ Себастиан Стан.

В трейлъра на документалния филм се вижда откъс от кадър, в който Руби Уакс я пита: „Искаш ли да бъдеш сериозна актриса?“, а Памела отговаря: „Аз съм сериозна актриса!“, което предизвиква смях.
В друг откъс тя е видяна за кратко да играе гостуващата роля на прекрасната баба Хедър Библоу в „Бавачката“ с Фран Дрешър в главната роля.
„Трябваше да направя кариера от парчетата, които останаха, но аз не съм девойка в беда“, казва Памела с глас зад кадър. „Поставих се в безумни ситуации и оцелях след тя““.
След шест неуспешни брака с петима бивши съпрузи, във филма Памела хвърля светлина и върху любовния си живот.

Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg