Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Изкушението" – можем да сме всичко един за друг

Днес от печат излиза “Изкушението” – еротичен романс на Кристен Калихан, третата книга от поредицата ѝ ВИП.
Първия път, когато срещнах Джакс Блекууд, нещата излязоха малко извън контрол… В моя защита ще кажа, че нямах идея кой е той. Кой би очаквал, че легендарна рок звезда ще пазарува в супермаркета?!
Джакс посегна за последния ментов сладолед. Можех и да се примиря, ако не ме беше предизвикал. Затова го целунах… и грабнах кутията от ръцете му!
Добре де, подъл номер е, но бях отчаяна. Пък и не очаквах той да се окаже новият ми съсед! Ужасно дразнещ съсед, който обича да ми напомня, че му дължа сладолед, но би приел и още целувки за реванш… Неустоимо секси съсед, който обича да свири на китара гол – ама наистина гол! – в собствения си хол.
Редно е да го избягвам… но не е никак лесно да игнорирам Джакс… нито лекотата, с която ме разсмива. Или как само един негов поглед ме разтапя. Или колко много си пасваме…
И двамата не вярваме в думи като “любов” и “завинаги”. Но аз бързо се пристрастявам към него… и той към мен. Можем да сме нещо повече. Можем да сме всичко един за друг. Просто трябва да повярваме…
Кристен Калихан е известен автор, трикратно номинирана за наградата “РИТА” и е носител на две награди “Romantic Times Reviewer’s Choice”. Калихан е позната на българските читатели с “Идол” и “Мениджърът”. Живее във Вашингтон със съпруга и двете си деца.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg