Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Издирва се сериен победител! Белгия намери иновативен начин за избиране на нов национален селекционер

Белгийската футболна федерация намери интересен начин да обяви, че търси нов национален селекционер. За пръв път от 1998 година „червените дяволи“ не успяха да стигнат до директните елиминации на Световното първенство, а впоследствие Роберто Мартинес обяви, че се оттегля от позицията си.
Белгийската футболна федерация пусна обява, че търси заместник на досегашния национален селекционер.
„RBFA търси треньор на националния отбор на пълно работно време, който знае как да печели. Новият треньор на националния отбор трябва да е изключително амбициозен и да притежава необходимия международен опит на най-високо ниво, футболни тактически познания и виждания, както и подходящи лични умения“, се съобщава в изявлението.

The selection process for our new national manager has officially started today. Read more on our website ↩️🇫🇷 https://t.co/xjTxewk0O7🇳🇱 https://t.co/BOSCg5YEs1🇬🇧 https://t.co/SlnfNUCN8m pic.twitter.com/hZZQgdYBsr
— Royal Belgian FA (@RoyalBelgianFA) December 13, 2022

Описвайки идеалния кандидат, обявата гласи: „Той е сериен победител с опит в ръководенето на най-добрите играчи“.
Крайният срок за подаване на кандидатури е 10 януари 2023 година.
Националният отбор на Белгия, който зае трето място на Световното първенство по футбол през 2018 година, не успя да премине отвъд груповата фаза на Мондиала в Катар, след като загуби с 0:2 от Мароко, и успя да реализира само едно попадение в турнира. Белгийската футболна федерация обаче е категорична, че „остава много амбициозна за бъдещето“.
Решението на Роберто Мартинес не остана незабелязано от конкуренцията на Белгия на Световното първенство – наставникът на Хърватия Златко Далич съобщи, че “Белгия губи един страхотен треньор”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg