Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Известна българска каратистка разкри за случай на насилие от съотборник

Българската състезателка по карате шотокан Надежда Младенова разкри във Фейсбук за случай на насилие отпреди пет години, при който е била ударена от неин съотборник в националния отбор.
“Преди точно 5 години и върху мен беше упражнено насилие от доста по-силен от мен мъж. При това също от мой “колега”, съотборник от националния отбор по шотокан карате (с който обаче не съм имала никаква тайна или открита връзка, нито конфликти)”, пише Младенова във Фейсбук.
Малко след като се възстанових от изкаран вирусен менингит през 2017-та, си направих среща с две от моите съотборнички за да се видим. Бяхме се разбрали да се срещнем в пицария в центъра. Той дойде заедно с едната от тях за да хапне с нас, аз нямах нищо против. Все пак бяхме съотборници от доста години.”
“Понеже таман бях започнала да пиша онлайн блог, подхванахме тема за него. Първата ми статия разглеждаше спорта при децата в карате и други спортове. Моя гледна точка за случващото се. В един момент осъзнах как той започва да спори с мен за тази статия. След като няколко пъти го помолих да спрем да говорим по темата, защото виждах, че се изнервя, той ме удари с опакото на ръката през лицето и ми сцепи устната. След това стана и си тръгна, псувайки”, разказва още каратистката.
Цялата история на Надежда Младенова четете в Actualno.com!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg