Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Известен спортен журналист почина по време на Аржентина – Нидерландия

Известният американски спортен журналист Грант Уол почина в Катар по време на четвъртфиналния мач от Световното първенство между Нидерландия и Аржентина. Това съобщи брат му в социалните мрежи. Смъртта на журналиста беше потвърдена и от Футболната федерация на САЩ.
48-годишният Уол е сътрудник на CBS и автор на книга за Дейвид Бекъм. В последния месец той е в Катар, за да отразява Мондиал 2022. По време на мача Аржентина – Нидерландия журналистът колабирал внезапно в пресцентъра на стадиона и починал.
Според “CNN” Уол имал симптоми на бронхит и не се чувствал добре в последните дни, заради което приемал медикаменти. През миналия месец той беше задържан за кратко от катарските власти за опит да влезе на стадион, облечен с тениска с цветовете на дъгата, в подкрепа на правата на ЛГБТИК обществото. Жертва имаше и след отпадането на Бразилия от Хърватия. 

#American #GRANT #EntertainmentGrant Wahl, American Journalist Protecting World Cup in Qatar, Dies at 48 https://t.co/7QefHwJmog pic.twitter.com/T2K9TqAQX3
— news247planet (@News247Planet) December 10, 2022

#grant #wahl: giornalista della #cbs muore in #qatar durante Argentina-Olanda . Leggi su:https://t.co/ZsXukVKUpc
— pointofnews.it (@pointofnews) December 10, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg