Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Избраха Десподов за номер 1 през сезона, Пламен Андреев и Илиан Илиев също с отличия

Кирил Десподов е победител в анкетата “Футболист на Футболистите” за сезон 2022/2023. Анкетата се състои от три основни раздела: Футболист на футболистите, най-добър млад футболист и най-добър треньор. Единственото по рода си у нас допитване се провежда за 22-а поредна година и в него гласуват всички футболисти от Първа лига и Втора лига – българи и чужденци.
Големите победители
Втори остана Ивайло Чочев от ЦСКА 1948, а престижното трето място зае друг играч на Лудогорец – Игор Тиаго. Любопитно е, че Кирил Десподов е двукратен победител в анкетата и в раздела за най-добър млад футболист (сезон 2016/2017 и 2017/2018).
За най-добър млад футболист бе избран вратарят на Левски Пламен Андреев. Той изпревари Николай Златев от Черно море, а трети се нареди защитникът на ЦСКА Християн Петров.

За най-добър треньор на първенството футболистите определиха наставника на Черно море Илиан Илиев. Втори е Станимир Стоилов (Левски), който до този момент има 4 победи в анкетата (три пъти като треньор на Левски и веднъж като наставник на Литекс). Третото място заслужи треньорът на ЦСКА Саша Илич.
Илиан Илиев пък печели за трети път авторитетното отличие, след като бе №1 за сезон 2009/2010 като треньор на Берое и сезон 2018/2019 начело на Черно море. Победителите в трите основни раздела ще бъдат наградени от Асоциацията на българските футболисти в началото на новия сезон.
Резултати от 22-ото издание на анкетата “Футболист на футболистите“:
Футболист на Футболистите
1. Кирил Десподов (Лудогорец)
2. Ивайло Чочев (ЦСКА 1948)
3. Игор Тиаго (Лудогорец)
Най-добър млад футболист
1. Пламен Андреев (Левски)
2. Николай Златев (Черно море)
3. Християн Петров (ЦСКА-София)
Най-добър треньор
1. Илиан Илиев (Черно море)
2. Станимир Стоилов (Левски)
3. Саша Илич (ЦСКА-София).
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg