Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Игралият срещу Лео Меси и Кристиано Роналдо Джак Уилшър определи кой е по-добрият от двамата

Вечният спор кой е по-велик между двамата най-големи футболисти на нашето време – Лео Меси и Кристиано Роналдо, никога няма да приключи, а правилен отговор за двете страни просто не съществува.
Безбройните успехи аржентинеца и португалеца трудно могат да бъдат сранявани. Все пак, Меси може да направи сериозна крачка напред в спора в неделя (18.12), когато той и Аржентина излизат срещу Франция в битка за мечтания трофей от Световното първенство в Катар.
Бившият футболист на Арсенал – Джак Уилшър, е един от многото, дали мнение по въпроса Меси – Роналдо. Англичанинът прекрати знаменитата си кариера на едва 30 години това лято, но през нея е имал честта да се изправи и срещу двамата най-велики. Той разкри кой според него заема първото място в спора.
“Дебатът Меси срещу Роналдо отново излезе на преден план по време на Световното първенство. Аз уважавам напълно Роналдо, но Меси е нещо различно. Неговите умения и интелигентност са плашещи”, заяви Уилшър пред “The Sun”, давайки своя вот в легендарния спор.
Ето кой измежду Лео Меси и Килиан Мбапе ще подкрепи президентът на ПСЖ на финала
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg