Иво Ивков с нова информация около лиценза на Левски и продажбата на футболисти

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков коментира ситуацията около клуба преди заминаването на тима на зимен лагер в Дубай. След като каза, че са осигурени всички нужни условия за подготовка, шефът в „синия“ клуба заговори и за проблемите, които трябва да бъдат решени. Ивков намекна за възможно проблеми с лицензирането на клуба, ако не бъде свършена определена работа през настоящия месец.
“ Отново ще имаме изключително тежки периоди около лицензирането, ако не постигнем договорености на дадени нива.
Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Освен че се справихме със старите належащи задължения, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години спрямо преди“, заяви Ивков, след което бе попитан как се развива въпросът с очакваната сделка за клуба, както и за възможни трансфери на играчи.
“ По отношение собствеността – към собственика може да се обърнете. Предстои да се преценяват оферти за играчи, но не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш играч. За Краев има интерес, но както виждате – той заминава. В момента мисли само за това как да се представи с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-добрия Левски, това да постигнем“, завърши Ивков.
А ето и цялата група на Левски за зимния подготвителен лагер в Дубай

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg