Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Иван Турицов знае как ЦСКА може да отстрани "преодолимия" Сепси

Капитанът на ЦСКА Иван Турицов говори точно преди заминаването на „червените“ за Австрия, където ще водят подготовката за новия сезон. Той изрази категорично мнение, че всеки сезон отборът се бори за трофеите, като коментира и жребия за Лигата на конференциите.
Време за възстановяване след контузията

„Силно казано съм се възстановил, защото сега тепърва започвам тренировки. Хубаво беше да починем малко, след този дълъг сезон, който не завърши по най-добрия начин. Искам да благодаря на феновете, защото те бяха до мен. Наистина много хора се свързаха с мен. Усетих голяма подкрепа. За нас беше много важно да станем шампиони, не успяхме, но сме професионалисти и трябваше да продължим напред“, коментира капитанът на ЦСКА.
Очакванията за новия сезон
„ЦСКА е отбор, който се бори всяка година за всичко. Тази година няма да е различно. Сега се събираме, дано направим добра подготовка. Важно е да се завърнем в България без контузени играчи“, каза още Турицов.
„Със сигурност Сепси е преодолим. Както видяхте и други в клуба го казаха – най-тежкият съперникът беше това, който може да ни се падне. Има много време, но ако играем нашата игра, ще ги преодолеем“, завърши Иван Турицов. Справка на Sportlive.bg показа, че Сепси е успял да запази ядрото на състава си след края на сезона, след като спечели Купата на Румъния.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg