Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ивайло Петев след трудния успех над Хебър: Не мога да не съм доволен

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след успеха с 3:1 в полза на неговия тим срещу предпоследния в Първа лига Хебър. Той остана много доволен от спечелените точки, като призна, че краткосрочният план пред отбора е бил да спечели 6-те точки от последните два мача преди паузата.
„Не мога да не съм доволен, жизнено важно беше да спечелим. Краткосрочният ни план беше да вземем всички точки в последните два мача. Съжалявам единствено, че след първото полувреме резултатът можеше да е доста в наша полза. Това, от което не съм доволен, е че пропиляхме с лека ръка много шансове. Напълно доминирахме, създадохме много положения. Най-логичното беше да спечелим. Футболът е алогична игра. Само там можеш да играеш слабо и да спечелиш точки“ – започна той пред „Диема спорт“.
Петев захвана темата и с паузата за националните отбори, която предстои. Той на няколко пъти изрази увереност, че неговият отбор ще изглежда по-добре след нея.
„Заспахме в една ситуация и допуснахме гол. Направихме нужните корекции и на полувремето разбрахме какво трябва да се случи. Трябваше ни търпение. Паузата ще ни се отрази добре, да се запознаем още повече един с друг, да вкараме нови изисквания. Мисля, че ще изглеждаме много по-добре след нея.

Когато един отбор стои дълбоко в неговата половина, трябва да намерим решения. Ако не намерим, то е наша грешка. Има много неща за подобряване“ – сподели още Петев.
Вижте повече за това как Лудогорец се измъчи с предпоследния в Първа лига в мач за историята на Хебър (ВИДЕО).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg